Analyse en advies

Profique voert hoogwaardige analyses uit naar uw verbetermogelijkheden. En creëert van binnenuit uw organisatie verband tussen losse details. Met een pragmatische en bewezen aanpak wordt elk strategisch en tactisch vraagstuk doorgrond. Waarbij analyses uitmonden in direct te implementeren adviezen.

Veranderingen komen in een ander tempo op ons af als vroeger. Organisaties moeten daarom flexibel zijn en snel kunnen inspelen op nieuwe mogelijkheden. Ik realiseer enorme versnelling bij het ontwerpen en realiseren van beslissingen en veranderingen. Door medewerkers te laten samenwerken en de verantwoordelijkheid laag in de organisatie te leggen. En door slechts een beperkt aantal KPI’s op te stellen die er werkelijk toe doen. De uitdaging bij de organisatie ontstaat op het moment dat hier realtime informatie in zichtbaar wordt gemaakt.

Profique komt met direct implementeerbare verbeteringen, die gelijk de performance van uw proces, organisatie of keten optimaliseren. Daarnaast adviseer ik over het versterken van de ‘sense of urgency’ en ‘sense of excitement’. Creatieve oplossingen ontstaan o.a. door interviews, analyses op IT-systemen, workshops. Bij elke verbeteringstraject staan een toenemende klant- en medewerkertevredenheid en kostenreductie voorop.

Geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Naar contact